Generatoare de curent RID

Generatoare de curent RID fabricate in Germania 


Grupuri electrogene RID, proiectate si construite in Germania. Motoare Deutz fabricate in Germania.

 

Generatoare de curent RID rezidentiale si industriale, generatoare de curent diesel, echipate cu motoare Deutz fabricate in Germania.

RID ofera grupuri electrogene fabricate in Germania, solutii personalizate, calitate la standarde inalte, implementare rapida a tuturor solutiilor oferite.

Echipamentele sunt fabricate in unitati din Germania si echipate cu motoare Deutz fabricate in Germania.

Deutz este una dintre cele mai mari fabrici independente de motoare diesel, cu o istorie de peste 145 de ani, castigand astfel increderea consumatorilor prin calitate nemteasca, incredere, fiabilitate si siguranta in exploatare. Motoarele Deutz functioneaza in cele mai dificile conditii, la capacitate maxima, fara a-si miscora durata de viata.

Motoarele Deutz fabricate in Germania au consum minim de combustibil, motiv pentru au cel mai bun raport al costurilor pentru producerea 1 kWh de curent electric.

RID a dezvoltat gama larga de grupuri electrogene - generatoare de curent portabile, generatoare de curent stationare in varianta carcasata insonorizata si in varianta open, solutii personalizate telekom, sisteme hibride cu grupuri electrogene integrate si generatoare de curent pe gaz:

 Rid generators logo

RID S-SERIES - echipare motoare DEUTZ fabricate in Germania 20 kVA - 500 kVA

Grupurile electrogene RID din seria S echipate cu motoare Deutz Germania pornesc de la 20 kVA si ajung pana la 500 kVA. Generatoarele de curent se comercializeaza atat in varianta grup electrogen open cat si in varianta grup electrogen insonorizat. Toate generatoarele de curent pot fi personalizate cu rezervoare de combustibil integrate pentru autonomie marita, sistem autoamt pentru umplere ulei, GSM modem, acumulatori cu capacitate marita, modem Ethernet, controler pentru incarcarea acumulatorilor, roti pentru circulatia rutiera sau in interiorul santierului.

 RID 20 DEUTZ open premium          RID 130 S-Series S premium

 

 

RID E-SERIES - echipare motoare MITSUBISHI - 8 kVA - 2000 kVA

Grupurile electrogene RID din seria E echipate cu motoare Mitsubishi pornesc de la 8 kVA si ajung pana la 2000 kVA. Generatoarele de curent se comercializeaza atat in varianta grup electrogen open cat si in varianta grup electrogen insonorizat. Toate generatoarele de curent pot fi personalizate cu rezervoare de combustibil integrate pentru autonomie marita, sistem autoamt pentru umplere ulei, GSM modem, acumulatori cu capacitate marita, modem Ethernet, roti pentru circulatia rutiera sau in interiorul santierului.

  RID 130 S-Series S premium           RID 20 DEUTZ open premium            RID 1000 E-SERIES S

 

 

RID B-SERIES - echipare motoare DOOSAN - 130 kVA - 800 kVA

Grupurile electrogene RID din seria B echipate cu motoare Doosan pornesc de la 130 kVA si ajung pana la 800 kVA. Generatoarele de curent se comercializeaza atat in varianta grup electrogen open cat si in varianta grup electrogen insonorizat. Toate generatoarele de curent pot fi personalizate cu rezervoare de combustibil integrate pentru autonomie marita, sistem autoamt pentru umplere ulei, GSM modem, acumulatori cu capacitate marita, modem Ethernet, roti pentru circulatia rutiera sau in interiorul santierului.

  RID 130 S-Series S premium           RID 20 DEUTZ open premium            RID 1000 E-SERIES S

 

 

RID G-SERIES - echipare motoare MTU - 300 kVA - 1100 kVA

Grupurile electrogene RID din seria G echipate cu motoare MTU pornesc de la 300 kVA si ajung pana la 1100 kVA. Generatoarele de curent se comercializeaza atat in varianta grup electrogen open cat si in varianta grup electrogen insonorizat. Toate generatoarele de curent pot fi personalizate cu rezervoare de combustibil integrate pentru autonomie marita, sistem autoamt pentru umplere ulei, GSM modem, acumulatori cu capacitate marita, modem Ethernet, roti pentru circulatia rutiera sau in interiorul santierului.

  RID 130 S-Series S premium           RID 20 DEUTZ open premium            RID 1000 E-SERIES S

Contactati-ne pentru oferte de pret si detalii tehnice ale generatoarelor de curent RID. Va garantam raspunsuri rapide, solutii eficiente si complete si asistenta tehnica in procesul de achizitie si intretinere ulterioara.

 

Echipele noastre tehnice ofera si servicii de intretinere, service si revizii generatoare de curent, atat pentru echipamentele achizitionate de la noi cat si pentru orice alt generator de curent pe care il aveti dumneavoastra. Consultati pagina noastra dedicata REVIZII GENERATOARE DE CURENT sau contactati un specialist prin telefon, fax sau email.

Date companie

SC Electro Star Service SRL
J40/18932/2007
RO22543539
IBAN:RO52INGB0000999905613171
Banca: ING Mosilor
IBAN:RO92TREZ7025069XXX009540
Banca: TREZORERIA SECTOR 2

 Parteneri Generatoare de Curent Automate

 Arhivarul, motor de cautare si director web romanesc Director Web

Social links

Finantare

  • Finantare leasing
  • Inchiriere pe termen lung

Contactati-ne

 Dep. Vanzari: +4 0726576313
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 Dep.Service:  +4 0760914387
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

 Dep.Electric:  +4 0722691936
 Romtelecom: +4 0212108299
 Fax:               +4 0212108299

Formular Contact Generatoare de Curent ESS

Unde ne puteti gasi

hartacontact